اخبار داغ

ApplyClub

دوشنبه, 10 مهر 1391 ساعت 22:18

مهاجرت دانشجویی

 

دولت کانادا به بسیاری از دانشجویان بین‌المللی که در دانشگاه‌های کانادا تحصیل می‌‌کنند یا از دانشگاه‌های کانادا مدرک تحصیلی‌ معتبر دریافت کرده اند اجازه می‌‌دهد که با احراز شرایطی برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند. در حال حاضر دانشجویان خارجی‌ یا فارغ‌التحصیلان بسته به شرایط در یک یا چند گروه زیر می‌‌توانند برای دریافت اقامت دائم اقدام نمایند:

۱- گروه تجربه کاری کانادایی

۲- گروه نیروی متخصص فدرال (و کبک)

۳- گروه برنامه‌های استانی

با کلیک بر روی عنوان هر گروه می‌‌توانید اطلاعات بیشتری را مشاهده نمایید.

منتشرشده در مهاجرت دانشجویی
CEC

در این مقاله در مورد یکی‌ از کلاس‌های مهاجرت به نام کلاس تجربه کاری کانادایی صحبت خواهد شد. این کلاس با متوسط زمان ۱۵ ماه جهت گرفتن اقامت دائم یکی‌ از سریعترین کلاس‌های مهاجرت به کانادا می‌باشد. جهت گرفتن اقامت دائم در کانادا بر اساس این کلاس مهاجرت، شما باید حداقل یکی‌ از دو شرایط زیر را داشته باشید:

←  فارغ‌التحصیل یکی‌ از دانشگاه های کانادا هستید و حداقل یک سال سابقه کار مورد تائید پس از فارغ التحصیلی دارید،

←  مشغول کار کردن بصورت موقت در کانادا هستید و حداقل یک سال سابقه کار مورد تائید دارید،

و شرایط زیر را نیز برآورده کنید:

تجربه ی کاری شما باید از نوع صفر (مدیریتی)، A (تخصصی) یا B (فنی و حرفه ای) باشد.

دانش کافی‌ از زبان انگلیسی و یا فرانسوی داشته باشید.

 


 خلاصه چگونگی اقدام از طریق کلاس تجربه کاری کانادایی 

مراحل لازم جهت اقدام برای این کلاس مهاجرت خاص در مجموع بسیار شبیه کلاس‌های دیگر مهاجرتی می‌باشد. خلاصه اقدامات لازم جهت تقاضای اقامت دائم از طریق این کلاس خاص را می‌توان به صورت زیر خلاصه کرد:

← دریافت فرم‌های مورد نظر برای این کلاس خاص مهاجرت از وب سایت اداره مهاجرت کانادا (دقت داشته باشید که این فرمها رایگان بر روی وب سایت اداره مهاجرت کانادا موجود می‌باشد).

پر کردن فرم‌های مربوط و الصاق مدارک مورد نظر به فرمها (دقت در پر کردن این فرمها بسیار حائز اهمیت می‌باشد و کوچکترین اشتباه در پر کردن این فرمها و یا فراهم نکردن مدارک ضمیمه لازم موجب برگشت مدارک شما خواهد شد).

پرداخت وجه مورد نظر جهت برسی‌ پرونده تکمیل شده (این مبلغ را می‌توان از طریق روشهای مختلفی‌ مانند کارت اعتباری و یا حواله پولی‌ و یا غیره پرداخت کرد).

ارسال فرم‌های پر شده و مدارک ضمیمه به ادارهٔ مربوط جهت بررسی صلاحیت متقاضی مهاجرت دائمی به کانادا.

متقاضی مهاجرت دائمی از طریق این کلاس مهاجرتی خاص باید به چندین نکته قبل از اقدام برای دریافت اقامت دائم از طریق این کلاس مهاجرت توجه کند:

تجربه کاری کسب شده در زمانی‌ که شما اجازه کار و یا تحصیل در کانادا را نداشته اید قابل لحاظ نخواهد بود.

فردی که با توجه به داشتن سابقه کار در کانادا برای این کلاس مهاجرت خاص اقدام می‌کند نیازمند حداقل یک سال سابقه کاری تمام وقت در کانادا می‌باشد.

سابقه کار پاره وقت در کانادا را می‌توان برای این کلاس مهاجرتی خاص استفاده کرد، ولیکن زمان مورد نیاز برای سابقه کاری به نسبت میزان ساعت کاری کار پاره وقت افزایش خواهد یافت، بدین معنی‌ که اگر کار پاره وقت شما به فرض مثال ۲۰ ساعت در هفته می‌باشد، باید مجموعهٔ ساعت کار شما معادل مجموعهٔ ساعتهای کاری یک سال کار تمام وقت بشود تا بتوانید برای این کلاس خاص واجد شرایط شوید.

اگر قصد زندگی‌ در استان کبک را دارید این کلاس مهاجرتی خاص گزینه مناسبی نخواهد بود (استان کبک مهاجرانش را از طریق برنامه‌های مهاجرتی خودش پذیرش می‌کند).

جهت اثبات داشتن دانش کافی‌ در یکی‌ از زبانهای انگلیسی‌ یا فرانسوی، شما نیازمند کسب حداقل نمره مورد نظر ادارهٔ مهاجرت کانادا در یکی‌ از آزمونهای مورد تأیید این سازمان در یکی‌ از زبانهای انگلیسی و یا فرانسوی هستید.

باید توجه داشت گرچه اطلاعات کامل در مورد این کلاس مهاجرتی خاص در وب سایت ادارهٔ مهاجرت کانادا موجود می‌باشد، مشاوره با افرادی که مراحل این کلاس مهاجرتی خاص را انجام داده‌اند نه تنها کلیت فرایند مهاجرت را برای فرد متقاضی واضح تر خواهد کرد بلکه زمان و هزینه کلی‌ اقدام از طریقه این کلاس مهاجرتی خاص را نیز کاهش خواهد داد.

شما اینجا هستید:صفحه اصلی‌ نمایش موارد بر اساس برچسب: تجربه کاری کانادایی