اخبار داغ

ApplyClub

وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا به تازگی اجازهٔ کار جدیدی به نام Bridging Work Permit معرفی‌ نموده است که اجازه میدهد که برخی‌ از متقاضیان اقامت دائم در کانادا در حالی‌ که منتظر مراحل پایانی درخواست خود هستند به کار در کانادا بپردازند. آقای جیسون کنی وزیر مهاجرت کانادا در این مورد اعلام کرد: "اجازهٔ کار جدید برای کسانی‌ که در شرف دریافت اقامت دائم هستند فرصت بهتری را فراهم می‌‌آورد که با بازار کار کانادا سازگار شده و برای اقتصاد کانادا و شهروندان آن مفید واقع شوند".

اجازهٔ کار جدید با اعتبار ۱ ساله صادر شده و برای افراد خارجی‌ که تحت یکی‌ از برنامه‌های زیر درخواست اقامت دائم داده اند صادر خواهد شد:

- برنامهٔ نیروی متخصص فدرال (FSW)

- برنامهٔ تجربه کار کانادایی (CEC)

- برنامهٔ نامزد‌های استانی (PNP)

این افراد باید در کانادا اقامت داشته و اجازهٔ کاری داشته باشند که اعتبار آن در آستانه‌ تمام شدن باشد و از وزارت مهاجرت تأییدیه‌ای دریافت کرده باشند که درخواست اقامت دائم آن‌ها واجد شرایط است.

در گذشته این امکان وجود داشت که اجازهٔ کار افرادی که منتظر بررسی‌ درخواست اقامت دائم خود بودند منقضی شده و درنتیجه این افراد دیگر حق ادامهٔ کار در کانادا را تا دریافت ویزای اقامت دائم نداشتند و یا اینکه مجبور می‌شدند از طریق کارفرمایان و طی‌ یک پروسهٔ طولانی‌ برای تمدید اجازهٔ کار خود اقدام نمایند.

اصل خبر: http://canadianimmigrant.ca/news-and-views/cic-introduces-new-bridging-work-permit

منتشرشده در مهاجرت و تحصیلی‌

وزیر مهاجرت کانادا آقای جیسون کنی در تاریخ ۱۱ دسامبر اعلام کرد که کارگران موقت در کانادا در سال ۲۰۱۳ سریعتر می‌‌توانند درخواست اقامت دائم در کانادا نمایند. این افراد از ژانویه ۲۰۱۳ می‌‌توانند با داشتن تنها ۱ سال سابقه کار کانادایی از طریق برنامه تجربه کار کانادایی (Canadian Experience Class, CEC) برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند. یک سال سابقه کار کانادایی لازم جهت مهاجرت بایستی در طول ۳۶ ماه قبل از ارسال درخواست کسب شده باشد. پیشتر، برای مهاجرت دائم به کانادا از طریق برنامهٔ CEC دو سال سابقه کار کانادایی لازم بود.

این تغییر در سیستم پذیرش دائم کارگران موقت به آنها اجازه می‌‌دهد که سریعتر شرایط لازم برای کسب اقامت دائم کانادا را به دست آورند. از آنجایی که دانشجویان بین‌المللی جهت کسب اقامت دائم از طریق برنامه تجربه کار کانادایی بایستی یک سال تجربه کار در کانادا پس از فارغ‌التحصیلی داشته باشند، این تغییر در سیستم به دانشجویان بین‌المللی‌ای که از دانشگاه‌های کانادا فارغ‌التحصیل شده اند زمان بیشتری را برای کسب تجربه کار لازم جهت کسب اقامت دائم کانادا می‌‌دهد.

در سال ۲۰۱۳ حداکثر ۱۰،۰۰۰ مهاجر تحت برنامهٔ تجربه کانادایی در کانادا پذیرش خواهد شد که این عدد بسیار بیشتر از تعداد مهاجران پذیرفته شده در سال‌های اخیر خواهد بود.

منبع: http://www.cic.gc.ca/english/department/media/releases/2012/2012-12-11.asp

منتشرشده در مهاجرت و تحصیلی‌

اداره شهروندی و مهاجرت کانادا گزارشی از فعالیت ۱۲ ماه اخیر‌ خود را منتشر نمود. برخی‌ از مهمترین فعالیت‌های انجام شده توسط این اداره به شرح زیر است:

- ایجاد یک برنامه جدید مهاجرتی به نام Federal Skilled Trades Program

- ایجاد تغییرات در گره مهاجران اقتصادی (economic stream) به منظور تسریع بخشیدن و انعطاف پذیری بیشتر بازار کار

- ایجاد تغییرات در حداقل نمرهٔ زبان لازم برای مهاجرت به کانادا در گروه مهاجران اقتصادی

- معرفی‌ ویزای سوپر برای پدر، مادر، پدر بزرگ و مادر بزرگ‌ها که این ویزا‌ها برای حداکثر ۱۰ سال اعتبار خواهند داشت.

- تسریع پروسهٔ اخراج کسانی‌ که در کانادا مرتکب جرم می‌‌شوند.

- تغییر در سیستم مهاجرتی کانادا، نظیر تغیرات به منظور جلوگیری از قاچاق انسان، و جمع‌آوری اطلاعات بیومتری از متقاضیان ویزا

منتشرشده در مهاجرت و تحصیلی‌
CEC

در این مقاله در مورد یکی‌ از کلاس‌های مهاجرت به نام کلاس تجربه کاری کانادایی صحبت خواهد شد. این کلاس با متوسط زمان ۱۵ ماه جهت گرفتن اقامت دائم یکی‌ از سریعترین کلاس‌های مهاجرت به کانادا می‌باشد. جهت گرفتن اقامت دائم در کانادا بر اساس این کلاس مهاجرت، شما باید حداقل یکی‌ از دو شرایط زیر را داشته باشید:

←  فارغ‌التحصیل یکی‌ از دانشگاه های کانادا هستید و حداقل یک سال سابقه کار مورد تائید پس از فارغ التحصیلی دارید،

←  مشغول کار کردن بصورت موقت در کانادا هستید و حداقل یک سال سابقه کار مورد تائید دارید،

و شرایط زیر را نیز برآورده کنید:

تجربه ی کاری شما باید از نوع صفر (مدیریتی)، A (تخصصی) یا B (فنی و حرفه ای) باشد.

دانش کافی‌ از زبان انگلیسی و یا فرانسوی داشته باشید.

 


 خلاصه چگونگی اقدام از طریق کلاس تجربه کاری کانادایی 

مراحل لازم جهت اقدام برای این کلاس مهاجرت خاص در مجموع بسیار شبیه کلاس‌های دیگر مهاجرتی می‌باشد. خلاصه اقدامات لازم جهت تقاضای اقامت دائم از طریق این کلاس خاص را می‌توان به صورت زیر خلاصه کرد:

← دریافت فرم‌های مورد نظر برای این کلاس خاص مهاجرت از وب سایت اداره مهاجرت کانادا (دقت داشته باشید که این فرمها رایگان بر روی وب سایت اداره مهاجرت کانادا موجود می‌باشد).

پر کردن فرم‌های مربوط و الصاق مدارک مورد نظر به فرمها (دقت در پر کردن این فرمها بسیار حائز اهمیت می‌باشد و کوچکترین اشتباه در پر کردن این فرمها و یا فراهم نکردن مدارک ضمیمه لازم موجب برگشت مدارک شما خواهد شد).

پرداخت وجه مورد نظر جهت برسی‌ پرونده تکمیل شده (این مبلغ را می‌توان از طریق روشهای مختلفی‌ مانند کارت اعتباری و یا حواله پولی‌ و یا غیره پرداخت کرد).

ارسال فرم‌های پر شده و مدارک ضمیمه به ادارهٔ مربوط جهت بررسی صلاحیت متقاضی مهاجرت دائمی به کانادا.

متقاضی مهاجرت دائمی از طریق این کلاس مهاجرتی خاص باید به چندین نکته قبل از اقدام برای دریافت اقامت دائم از طریق این کلاس مهاجرت توجه کند:

تجربه کاری کسب شده در زمانی‌ که شما اجازه کار و یا تحصیل در کانادا را نداشته اید قابل لحاظ نخواهد بود.

فردی که با توجه به داشتن سابقه کار در کانادا برای این کلاس مهاجرت خاص اقدام می‌کند نیازمند حداقل یک سال سابقه کاری تمام وقت در کانادا می‌باشد.

سابقه کار پاره وقت در کانادا را می‌توان برای این کلاس مهاجرتی خاص استفاده کرد، ولیکن زمان مورد نیاز برای سابقه کاری به نسبت میزان ساعت کاری کار پاره وقت افزایش خواهد یافت، بدین معنی‌ که اگر کار پاره وقت شما به فرض مثال ۲۰ ساعت در هفته می‌باشد، باید مجموعهٔ ساعت کار شما معادل مجموعهٔ ساعتهای کاری یک سال کار تمام وقت بشود تا بتوانید برای این کلاس خاص واجد شرایط شوید.

اگر قصد زندگی‌ در استان کبک را دارید این کلاس مهاجرتی خاص گزینه مناسبی نخواهد بود (استان کبک مهاجرانش را از طریق برنامه‌های مهاجرتی خودش پذیرش می‌کند).

جهت اثبات داشتن دانش کافی‌ در یکی‌ از زبانهای انگلیسی‌ یا فرانسوی، شما نیازمند کسب حداقل نمره مورد نظر ادارهٔ مهاجرت کانادا در یکی‌ از آزمونهای مورد تأیید این سازمان در یکی‌ از زبانهای انگلیسی و یا فرانسوی هستید.

باید توجه داشت گرچه اطلاعات کامل در مورد این کلاس مهاجرتی خاص در وب سایت ادارهٔ مهاجرت کانادا موجود می‌باشد، مشاوره با افرادی که مراحل این کلاس مهاجرتی خاص را انجام داده‌اند نه تنها کلیت فرایند مهاجرت را برای فرد متقاضی واضح تر خواهد کرد بلکه زمان و هزینه کلی‌ اقدام از طریقه این کلاس مهاجرتی خاص را نیز کاهش خواهد داد.

شما اینجا هستید:صفحه اصلی‌ نمایش موارد بر اساس برچسب: CEC