اخبار داغ

ApplyClub

وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا به تازگی اجازهٔ کار جدیدی به نام Bridging Work Permit معرفی‌ نموده است که اجازه میدهد که برخی‌ از متقاضیان اقامت دائم در کانادا در حالی‌ که منتظر مراحل پایانی درخواست خود هستند به کار در کانادا بپردازند. آقای جیسون کنی وزیر مهاجرت کانادا در این مورد اعلام کرد: "اجازهٔ کار جدید برای کسانی‌ که در شرف دریافت اقامت دائم هستند فرصت بهتری را فراهم می‌‌آورد که با بازار کار کانادا سازگار شده و برای اقتصاد کانادا و شهروندان آن مفید واقع شوند".

اجازهٔ کار جدید با اعتبار ۱ ساله صادر شده و برای افراد خارجی‌ که تحت یکی‌ از برنامه‌های زیر درخواست اقامت دائم داده اند صادر خواهد شد:

- برنامهٔ نیروی متخصص فدرال (FSW)

- برنامهٔ تجربه کار کانادایی (CEC)

- برنامهٔ نامزد‌های استانی (PNP)

این افراد باید در کانادا اقامت داشته و اجازهٔ کاری داشته باشند که اعتبار آن در آستانه‌ تمام شدن باشد و از وزارت مهاجرت تأییدیه‌ای دریافت کرده باشند که درخواست اقامت دائم آن‌ها واجد شرایط است.

در گذشته این امکان وجود داشت که اجازهٔ کار افرادی که منتظر بررسی‌ درخواست اقامت دائم خود بودند منقضی شده و درنتیجه این افراد دیگر حق ادامهٔ کار در کانادا را تا دریافت ویزای اقامت دائم نداشتند و یا اینکه مجبور می‌شدند از طریق کارفرمایان و طی‌ یک پروسهٔ طولانی‌ برای تمدید اجازهٔ کار خود اقدام نمایند.

اصل خبر: http://canadianimmigrant.ca/news-and-views/cic-introduces-new-bridging-work-permit

منتشرشده در مهاجرت و تحصیلی‌

 

وزیر مهاجرت کانادا آقای جیسون کنی در تاریخ ۱۹ دسامبر اعلام کرد که برنامهٔ جدید پذیرش نیروی متخصص فدرال با اعمال تغییراتی از تاریخ ۴ می ۲۰۱۳ از سر گرفته خواهد شد. وی افزود: "مشاغل، رشد اقتصادی و موفقیت بلند مدت اولویت اول دولت کانادا را تشکیل می دهند. برنامه ی جدید پذیرش نیروی متخصص فدرال تضمین خواهد کرد که کانادا افرادی را انتخاب خواهد کرد که اقتصاد ما به آنان نیاز دارد، کسانی که به احتمال قوی موفق خواهند بود و پتانسیل خود را به طور کامل در کانادا به کار خواهند گرفت."

تحقیقات فراوان نشان داده است که دو فاکتور زبان و سن نقش مهمی در موفقیت مهاجران در سیستم اقتصادی کانادا دارند و لذا تغییرات اعمال شده در برنامهٔ پذیرش نیروی متخصص فدرال شامل افزایش امتیاز مهارت زبان و سن متقاضیان خواهد بود. تغییرات نهایی در برنامه ی پذیرش نیروی متخصص فدرال عبارتند از:

۱- تغییر در حداقل دانش زبان مورد نیاز و افزایش امتیاز مهارت زبان، زبان را به مهمترین فاکتور انتخاب متقاضیان تبدیل خواهد کرد.

۲- تاکید بیشتر بر مهاجران جوان: این مهاجران توانایی کسب تجربه ی کار کانادایی را خواهند داشت، بهتر می توانند خود را با تغییرات بازار کار وفق دهند و سالیان بیشتری را در خدمت اقتصاد کانادا خواهند بود.

۳- معرفی ارزیابی مدرک تحصیلی

۴- تغییرات در پروسهٔ استخدام از پیش برنامه ریزی شده، طوری که به کارفرمایان اجازه خواهد داد که متقاضیان را سریعتر استخدام نمایند.

۵- اعطای امتیاز برای دانش زبان همسر متقاضی و تجربه کار در کانادا

 برنامهٔ جدید دارای دو مرحله خواهد بود. در مرحلهٔ اول متقاضیان باید نشان دهند که از حداقل دانش زبان برخوردار هستند که این کار با کسب حداقل نمرهٔ سطح ۷ در سیستم کانادایی ارزیابی زبان امکان پذیر خواهد بود. در مرحلهٔ دوم مدرک متقاضیان باید قبل از ورود به کانادا به ارزیابی رسیده باشد. ارزیابی مدرک تحصیلی‌ متقاضیان به آنان درک واقع بینانه تری خواهد داد که مدرک آنان معادل چه مدرکی‌ در کانادا خواهد بود.

لازم به ذکر است که تغییرات اعلام شده شامل کسانی‌ که با استفاده از پیشنهاد شغلی‌ قبل از ۴ می ۲۰۱۳ در خواست داده اند و یا دانشجویانی که تحت PhD Stream درخواست داده اند نمی‌شود.

منبع:

http://www.cic.gc.ca/english/department/media/releases/2012/2012-12-19.asp

منتشرشده در مهاجرت و تحصیلی‌

۲ می ۲۰۱۳: برای اطلاع از آخرین تغییرات در برنامهٔ مهاجرت از طریق نیروی متخصص فدرال به این مقاله مراجعه نمایید.

اداره مهاجرت کانادا روشهای مختلفی را برای مهاجرت به کانادا معرفی کرده است. این روشها تحت چند عنوان دسته بندی شده و برای هر دسته شرایطی مشخص شده است. افرادی که تمایل به اقدام برای مهاجرت دارند، باید شرایط دسته های مختلف را بررسی نموده و نزدیک ترین و مطمئن ترین دسته ای که به شرایط خود و خانواده شان شبیه است را انتخاب کنند.

یکی از این دسته بندی ها،  نیروی متخصص فدرال (Federal Skilled Worker) می باشد. در این دسته، شرایط مختلفی مانند سطح تحصیلات (و اگر شخص تقاضا کننده متاهل باشد، سطح تحصیلات همسرش)، سابقه کار، دانش زبان انگلیسی و/ یا فرانسه و دیگر شرایط مورد بررسی قرار می گیرد تا مشخص شود که آیا شخص قابلیت این را دارد که مستقلاً در کانادا مستقر شده و زندگی جدیدی را شروع نماید یا خیر. اگر شخص به تشخیص افسر اداره مهاجرت، این شرایط را داشته باشد، امتیاز لازم را کسب نموده و پس از انجام تست های پزشکی و ارائه مدارک عدم سوء پیشینه کیفری می تواند واجد شرایط مهاجرت به کانادا شناخته شود.

نکته مهم این است که امکان دارد در قوانین و سطح امتیازهای قابل قبول برای مهاجرت هرچند وقت یک بار تغییراتی صورت پذیرد. بنابراین همواره لازم است که با سر زدن به وب سایت اداره مهاجرت از آخرین تغییرات آگاهی پیدا کرده و از شرایط اقدام برای مهاجرت مطمئن باشید. آدرس وب سایت اداره مهاجرت، بخش نیروی متخصص فدرال در زیر آمده است:

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/index.asp

نکته دیگر این است که استان کبک (Quebec) کانادا قوانین مهاجرتی خاص خودش را دارد. کسانی که مایلند تحت عنوان نیروی متخصص برای مهاجرت اقدام کرده و در این استان زندگی کنند، باید در دسته بندی مربوط به نیروی متخصص این استان اقدام نمایند.

در حال حاضر اداره مهاجرت کانادا پذیرش مهاجر در دسته نیروی متخصص فدرال را محدود نموده است اما با این حال اعلام کرده که از اوایل سال 2013 میلادی شرایط جدیدی را اعلام می کند و پذیرش مهاجر در این دسته را از سر می گیرد.

با توجه به محدودیت های فعلی،  شرایط اعلام شده برای تشخیص واجد شرایط بودن در زمان حال در این دسته، در زیر آمده است:

  • شرایط اصلی
    • دارا بودن وضعیت استخدامی معین در کانادا

              یا

    • دانشجو بودن در مقطع دکترا در یکی از دانشگاه های کانادا (یا فارغ التحصیلی در مقطع دکترا از یکی از دانشگاه های کانادا به شرط این که بیش از 12 ماه از تاریخ فارغ التحصیلی نگذشته باشد) و دارا بودن شرایط معین دیگر.

 

"وضعیت استخدامی معین در کانادا" تعاریف مختلفی دارد. اما در حالت کلی به این معناست که از شرکت یا مؤسسه ای در کانادا پیشنهاد استخدام دائم داشته باشید و بتوانید مدارک رسمی آن را ارائه دهید. همچنین، اداره مهاجرت باید نیاز کانادا به آن موقعیت شغلی را تایید نماید.

دانشجویان مقطع دکترا نیز باید حداقل دو سال از دوره دکترا را به پایان برده و شرایط تحصیلی خوبی از لحاظ معدل و نمرات دروس داشته باشند. دانشجویانی که بورسیه کشور دیگری هستند و تعهد خدمت به کشور مبدا را دارند نمی توانند تحت این دسته اقدام نمایند.

  • شرط سابقه کار:

پس از آنکه مشخص شد که فرد یکی از دو شرط بالا را دارد، مدارک وی برای احراز صلاحیت های دیگر بررسی می شوند. شرط مهم دیگر سابقه کار است:

-      داشتن سابقه کار با حقوق، حداقل یک سال تمام وقت یا معادل آن. این سابقه کار حتما باید در لیست مشاغل مورد قبول و مورد نیاز کانادا باشد. در واقع اداره مهاجرت فقط برخی سوابق کاری، به عنوان مثال فعالیت های مدیریتی را قابل قبول و مورد نیاز کانادا می داند.

  • شرایط امتیازی:

به جز شرایط اصلی، هر فرد باید حداقل امتیاز 67 مورد نیاز برای قرار گیری در این دسته را نیز به دست آورد. شرایط امتیازی عبارتند از:

-          سطح تحصیلات

-          دانش زبان انگلیسی و / یا فرانسه

-          سن

-          انطباق پذیری با محیط کار و زندگی در کانادا

-          سابقه کار

-          داشتن وضعیت استخدامی معین

 

برای آگاهی از سیستم امتیاز دهی و تعیین امتیاز خود می توانید از وب سایت زیر کمک بگیرید:

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/assess/index.asp

توجه کنید که شرایط سیستم امتیاز دهی نیز از اوایل سال 2013 میلادی دچار تغییراتی خواهد شد.

 

  • شرط تمکن مالی:

از دیگر شرایط مهاجرت تحت دسته نیروی متخصص فدرال، نشان دادن تمکن مالی است. به این معنا که شما باید مدارک رسمی ارائه کنید که نشان دهد پس از ورود به کانادا امکان اداره مالی زندگی خود و بستگانتان (همسر و فرزندان) را دارید.

 

  • شرایط دیگر:

شرایط دیگری مانند سابقه و سطح سلامتی فرد، سوء پیشینه کیفری، مالی و مواردی مانند نقض حقوق بشر می تواند بر روی پذیرفته شدن شخص اثر بگذارد.

 

پس از اطمینان حاصل کردن از اینکه واجد شرایط اقدام در این دسته بندی هستید، باید فرم های مربوطه را پر نموده و مدارک رسمی و ترجمه شده لازم را فراهم کنید. سپس همه این مدارک را به همراه رسید پرداخت هزینه ها به یکی از دفاتر تعیین شده سفارت کانادا بفرستید و منتظر تماس آنها بمانید تا از مراحل بعدی اطلاع پیدا کنید.

اگر واجد شرایط شناخته شوید، ممکن است از شما مدارک دیگری (مانند مدارک مالی کامل تر- مدرک زبان به روز تر و ...) خواسته شود. در نهایت از شما خواهند خواست که آزمایشات پزشکی انجام دهید، هزینه های لازم را پرداخت کنید و منتظر بمانید تا برایتان "درخواست گذرنامه" فرستاده شود. در این مرحله شما گذرنامه تان را به یکی از دفاتر سفارت کانادا فرستاده و آنها برایتان ویزای مهاجرتی صادر خواهند کرد. پس از اولین ورود شما به کانادا با آن ویزا، آن ویزا باطل شده و چند هفته بعد برایتان کارت مهاجرت ارسال می گردد. این کارت تا 5 سال اعتبار دارد و با آن می توانید به صورت نا محدود و بدون نیاز به ویزا وارد کانادا شوید. شرایطی برای تمدید این کارت پس از 5 سال نیز وجود دارد که خارج از موضوع این مقاله است.

                

منتشرشده در نیروی متخصص فدرال
دوشنبه, 10 مهر 1391 ساعت 22:18

مهاجرت دانشجویی

 

دولت کانادا به بسیاری از دانشجویان بین‌المللی که در دانشگاه‌های کانادا تحصیل می‌‌کنند یا از دانشگاه‌های کانادا مدرک تحصیلی‌ معتبر دریافت کرده اند اجازه می‌‌دهد که با احراز شرایطی برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند. در حال حاضر دانشجویان خارجی‌ یا فارغ‌التحصیلان بسته به شرایط در یک یا چند گروه زیر می‌‌توانند برای دریافت اقامت دائم اقدام نمایند:

۱- گروه تجربه کاری کانادایی

۲- گروه نیروی متخصص فدرال (و کبک)

۳- گروه برنامه‌های استانی

با کلیک بر روی عنوان هر گروه می‌‌توانید اطلاعات بیشتری را مشاهده نمایید.

منتشرشده در مهاجرت دانشجویی
شما اینجا هستید:صفحه اصلی‌ نمایش موارد بر اساس برچسب: نیروی متخصص فدرال