اخبار داغ

ApplyClub

وزیر مهاجرت کانادا آقای جیسون کنی در تاریخ ۱۱ دسامبر اعلام کرد که کارگران موقت در کانادا در سال ۲۰۱۳ سریعتر می‌‌توانند درخواست اقامت دائم در کانادا نمایند. این افراد از ژانویه ۲۰۱۳ می‌‌توانند با داشتن تنها ۱ سال سابقه کار کانادایی از طریق برنامه تجربه کار کانادایی (Canadian Experience Class, CEC) برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند. یک سال سابقه کار کانادایی لازم جهت مهاجرت بایستی در طول ۳۶ ماه قبل از ارسال درخواست کسب شده باشد. پیشتر، برای مهاجرت دائم به کانادا از طریق برنامهٔ CEC دو سال سابقه کار کانادایی لازم بود.

این تغییر در سیستم پذیرش دائم کارگران موقت به آنها اجازه می‌‌دهد که سریعتر شرایط لازم برای کسب اقامت دائم کانادا را به دست آورند. از آنجایی که دانشجویان بین‌المللی جهت کسب اقامت دائم از طریق برنامه تجربه کار کانادایی بایستی یک سال تجربه کار در کانادا پس از فارغ‌التحصیلی داشته باشند، این تغییر در سیستم به دانشجویان بین‌المللی‌ای که از دانشگاه‌های کانادا فارغ‌التحصیل شده اند زمان بیشتری را برای کسب تجربه کار لازم جهت کسب اقامت دائم کانادا می‌‌دهد.

در سال ۲۰۱۳ حداکثر ۱۰،۰۰۰ مهاجر تحت برنامهٔ تجربه کانادایی در کانادا پذیرش خواهد شد که این عدد بسیار بیشتر از تعداد مهاجران پذیرفته شده در سال‌های اخیر خواهد بود.

منبع: http://www.cic.gc.ca/english/department/media/releases/2012/2012-12-11.asp

منتشرشده در مهاجرت و تحصیلی‌
دوشنبه, 10 مهر 1391 ساعت 22:18

مهاجرت دانشجویی

 

دولت کانادا به بسیاری از دانشجویان بین‌المللی که در دانشگاه‌های کانادا تحصیل می‌‌کنند یا از دانشگاه‌های کانادا مدرک تحصیلی‌ معتبر دریافت کرده اند اجازه می‌‌دهد که با احراز شرایطی برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند. در حال حاضر دانشجویان خارجی‌ یا فارغ‌التحصیلان بسته به شرایط در یک یا چند گروه زیر می‌‌توانند برای دریافت اقامت دائم اقدام نمایند:

۱- گروه تجربه کاری کانادایی

۲- گروه نیروی متخصص فدرال (و کبک)

۳- گروه برنامه‌های استانی

با کلیک بر روی عنوان هر گروه می‌‌توانید اطلاعات بیشتری را مشاهده نمایید.

منتشرشده در مهاجرت دانشجویی

اداره شهروندی و مهاجرت کانادا گزارشی از فعالیت ۱۲ ماه اخیر‌ خود را منتشر نمود. برخی‌ از مهمترین فعالیت‌های انجام شده توسط این اداره به شرح زیر است:

- ایجاد یک برنامه جدید مهاجرتی به نام Federal Skilled Trades Program

- ایجاد تغییرات در گره مهاجران اقتصادی (economic stream) به منظور تسریع بخشیدن و انعطاف پذیری بیشتر بازار کار

- ایجاد تغییرات در حداقل نمرهٔ زبان لازم برای مهاجرت به کانادا در گروه مهاجران اقتصادی

- معرفی‌ ویزای سوپر برای پدر، مادر، پدر بزرگ و مادر بزرگ‌ها که این ویزا‌ها برای حداکثر ۱۰ سال اعتبار خواهند داشت.

- تسریع پروسهٔ اخراج کسانی‌ که در کانادا مرتکب جرم می‌‌شوند.

- تغییر در سیستم مهاجرتی کانادا، نظیر تغیرات به منظور جلوگیری از قاچاق انسان، و جمع‌آوری اطلاعات بیومتری از متقاضیان ویزا

منتشرشده در مهاجرت و تحصیلی‌
شما اینجا هستید:صفحه اصلی‌ نمایش موارد بر اساس برچسب: Skilled worker