اخبار داغ

ApplyClub

وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا به تازگی اجازهٔ کار جدیدی به نام Bridging Work Permit معرفی‌ نموده است که اجازه میدهد که برخی‌ از متقاضیان اقامت دائم در کانادا در حالی‌ که منتظر مراحل پایانی درخواست خود هستند به کار در کانادا بپردازند. آقای جیسون کنی وزیر مهاجرت کانادا در این مورد اعلام کرد: "اجازهٔ کار جدید برای کسانی‌ که در شرف دریافت اقامت دائم هستند فرصت بهتری را فراهم می‌‌آورد که با بازار کار کانادا سازگار شده و برای اقتصاد کانادا و شهروندان آن مفید واقع شوند".

اجازهٔ کار جدید با اعتبار ۱ ساله صادر شده و برای افراد خارجی‌ که تحت یکی‌ از برنامه‌های زیر درخواست اقامت دائم داده اند صادر خواهد شد:

- برنامهٔ نیروی متخصص فدرال (FSW)

- برنامهٔ تجربه کار کانادایی (CEC)

- برنامهٔ نامزد‌های استانی (PNP)

این افراد باید در کانادا اقامت داشته و اجازهٔ کاری داشته باشند که اعتبار آن در آستانه‌ تمام شدن باشد و از وزارت مهاجرت تأییدیه‌ای دریافت کرده باشند که درخواست اقامت دائم آن‌ها واجد شرایط است.

در گذشته این امکان وجود داشت که اجازهٔ کار افرادی که منتظر بررسی‌ درخواست اقامت دائم خود بودند منقضی شده و درنتیجه این افراد دیگر حق ادامهٔ کار در کانادا را تا دریافت ویزای اقامت دائم نداشتند و یا اینکه مجبور می‌شدند از طریق کارفرمایان و طی‌ یک پروسهٔ طولانی‌ برای تمدید اجازهٔ کار خود اقدام نمایند.

اصل خبر: http://canadianimmigrant.ca/news-and-views/cic-introduces-new-bridging-work-permit

منتشرشده در مهاجرت و تحصیلی‌
پنج شنبه, 20 مهر 1391 ساعت 14:37

مهاجرت از طریق برنامه های استانی

اغلب استانهای کانادا توافق نامه ای با دولت کانادا دارند که به آنها اجازه می دهد تا مهاجرینی را که قصد اقامت در آن استان را دارند، نامزد مهاجرت کنند. معمولا دانشجویانی که در یک استان فارغ التحصیل می شوند از شانس بالایی برای گرفتن اقامت دائم از طریق برنامه ی نامزد های استانی آن استان برخوردار هستند. در صورتی که می خواهید از این طریق برای مهاجرت اقدام کنید می بایست اول به دولت استان مربوطه تقاضانامه خود را ارسال کنید و مراحل نامزدی مربوط به آن استان را طی نمایید. آنها نیز درخواست شما را براساس نیازهای خود و خلوص نیت شما در ماندگار شدن در آن استان بررسی کرده و در صورت توافق، شما را برای مهاجرت نامزد می کنند. پس از آن شما می بایستی درخواست نامه جداگانه ای را برای دفتر شهروندی و مهاجرت کانادا ارسال کنید تا توسط کارمند مربوطه آن دفتر و با انطباق بر قوانین مهاجرتی کانادا مورد بررسی قرار بگیرد. نکته ی قابل توجه آن است که پس از دریافت اقامت دائم، منع قانونی برای ماندگاری در آن استان وجود ندارد و فرد دارای اقامت دائم می تواند در هر یک از استان های کانادا به کار و یا تحصیل مشغول شود.

افرادی که از طریق برنامه نامزدهای استانی به کانادا مهاجرت می کنند کسانی هستند که دارای توانایی، سابقه و تحصیلات لازم برای ایفای نقش در اقتصاد استانی که آنها را نامزد می کند دارند. برای اقدام از این طریق، متقاضی باید عدم سوء پیشینه خود را ارسال کرده و آزمون پزشکی را با موفقیت پشت سر بگذارند. توجه داشته باشید که معیارهای مربوط به هر استان توسط آن استان مشخص شده و ممکن است بدون اخطار قبلی تغییر کنند. بنابراین علاوه بر صفحه دولت فدرال توصیه می شود که صفحه استان مربوطه را نیز به صورت منظم کنترل کنید تا قبل از اقدام از مراحل مهاجرت در زمان تقاضا به صورت کامل آگاه باشید.

لازم به توجه است که اغلب متقاضیان برنامه نامزدهای استانی برای مشاغل کم مهارت یا نیمه مهارتی می بایست آزمون زبان بگذارند. این آزمون تعیین می کند که آیا شما توانایی لازم را در زمینه های گوش کردن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن دارید یا خیر. در صورتی که شما یک کارگر موقت خارجی در زمینه های D و C لیست مشاغل ملی باشید و از اول جولای 2010 یا قبل از آن وارد کانادا شده باشید و توسط یک استخدام کننده تا قبل از اول جولای 2013 نامزد شده باشید، شامل این مورد نخواهید بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید:

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/provincial/index.asp

شما اینجا هستید:صفحه اصلی‌ نمایش موارد بر اساس برچسب: PNP