اخبار داغ

ApplyClub

پنج شنبه, 12 ارديبهشت 1392 ساعت 19:19

اطلاعاتی جهت متقاضیان برنامه ی جدید متخصصین ماهر فدرال کانادا به همراه لیست جدید مشاغل

نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

برنامه ی متخصصین ماهر فدرال (FSWP)، مهاجران را بر اساس توانایی‌هایشان در رسیدن به موفقیت‌های مالی در کانادا گزینش می کند. پرونده ی متقاضیان، در صورت واجد شرایط بودن، از نظر معیارهای انتخاب بررسی می شود. صد امتیاز در دسترس متقاضیان است، از قبیل امتیازاتی برای توانایی‌های مربوط به زبان رسمی یا امتیازاتی که به سن، تحصیلات، تجربه ی کاری، فرصت استخدامی که در کانادا برایشان فراهم شده و انطباق پذیری مربوط می باشد. نمره ی قبولی در حال حاضر ۶۷ است.

پس از یک بررسی جامع بر روی تحقیقات مرتبط، ارزیابی گسترده ی برنامه ها، مشاوره با ذی نفعان، تحقیق و مطالعه درباره ی فعالیت‌های مشابه در دیگر کشورهای مهاجر پذیر، تغییراتی در زمینه ی برنامه ی متخصصین ماهر فدرال (FSWP) در ماه دسامبر سال ۲۰۱۲ پیشنهاد شد. این تغییرات از تاریخ ۴ می سال ۲۰۱۳ به اجرا درخواهد آمد.

پذیرش متقاضیان جدید در برنامه ی FSWP از تاریخ ۱ جولای سال ۲۰۱۲ دچار وقفه شده است؛ مگر برای آن دسته از افرادی که پیشنهاد کاری داشته اند و یا کسانی که طی دوره ی دکترا درخواست داده اند. در ۴ می ۲۰۱۳ این وقفه برداشته خواهد شد و پذیرش متقاضیان جدید در مشاغل واجد شرایط دوباره به راه خواهد افتاد. اداره ی شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) تا تاریخ ۴ می ۲۰۱۳ برای ۲۴ شغل واجد شرایط، درخواستی قبول نمی کند، ولیکن الزامات دیگری وجود دارد که متقاضیان می توانند خود را برای آن‌ها آماده کنند؛ مانند امتحان‌های زبان و ارزیابی‌های مدارک تحصیلات خارجی. فرم‌های جدید تا ۴ می ۲۰۱۳ روی وب سایت اداره ی شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) قرار خواهد گرفت.

افرادی که درصدد هستند تا از ۴ می به بعد درخواست بدهند، باید توجه داشته باشند که به درخواست هایی که واجد شرایط جدید نیستند ترتیب اثر داده نخواهد شد. متقاضیان برنامه ی جدید متخصصین ماهر فدرال باید اطمینان حاصل نمایند که حداقل یکی از شرایط زیر را دارا می باشند:

- داشتن حداقل یک سال تجربه ی کاری مستمر در یکی از ۲۴ شغل واجد شرایط

- داشتن پیشنهاد شغلی (تغییرات اِعمال شده در فرآیند استخدام، قبلا در وب سایت منتشر شده است.)

- داشتن شرایط لازم برای اعلام درخواست طی دوره ی دکترا


متقاضیانی که حداقل یکی از الزامات بالا را دارا می باشند، باید همچنین دارای سطح حداقل زبان بوده و گواهی ارزیابی مدرک تحصیلی خارجی نیز دریافت کنند.

 

لیست مشاغل واجد شرایط
اداره ی شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) از تاریخ ۴ می ۲۰۱۳ روی هم رفته ۵۰۰۰ تقاضای جدید را خواهد پذیرفت و در هر یک از ۲۴ شغل ذکر شده در لیست، تا حداکثر ۳۰۰ پرونده کامل بررسی خواهد شد.

مشاغل واجد شرایط (به همراه کد طبقه بندی مشاغل ملی در سال ۲۰۱۱)
- ۰۲۱۱ مدیران مهندس
- ۱۱۱۲ تحلیل گر مالی و امور سرمایه گذاری
- ۲۱۱۳ زمین شناس و اقیانوس شناس
- ۲۱۳۱ مهندس راه و ساختمان (عمران)
- ۲۱۳۲ مهندس مکانیک
- ۲۱۳۴ مهندس شیمی
- ۲۱۴۳ مهندس معدن
- ۲۱۴۴ مهندس زمین شناسی
- ۲۱۴۵ مهندس نفت
- ۲۱۴۶ مهندس هوا فضا
- ۲۱۴۷ مهندس کامپیوتر (به جز مهندسان نرم افزار/طراحی)
- ۲۱۵۴ نقشه برداران زمین
- ۲۱۷۴ برنامه نویسان کامپیوتر و توسعه دهندگان رسانه‌های تعاملی
- ۲۲۴۳ مکانیک و تکنسین ادوات صنعتی
- ۲۲۶۳ بازرسان بهداشت عمومی و محیط زیست و بهداشت حرفه‌ای و ایمنی
- ۳۱۴۱ متخصص شنوایی سنجی و آسیب شناسان گفتار و زبان
- ۳۱۴۲ فیزیوتراپ ها
- ۳۱۴۳ کار درمانی
- ۳۲۱۱ تکنولوژیست آزمایشگاه پزشکی
- ۳۲۱۲ تکنسین آزمایشگاه پزشکی و دستیاران آسیب شناسان
- ۳۲۱۴ درمانگران تنفسی، تزریقات بالینی و تکنولوژیست قلبی
- ۳۲۱۵ تکنولوژیست پرتو پزشکی
- ۳۲۱۶ تکنولوژیست سونوگرافی‌های پزشکی
- ۳۲۱۷ تکنسین‌های قلب و عروق و تکنولوژیست تشخیصی الکتروفیزیولوژیک (در جای دیگر طبقه بندی نشده)

 

حداقل سطح زبان
تمامی افرادی که در نظر دارند برای FSWP تقاضا بدهند، ابتدا باید مشخص کنند که آیا از حداقل سطح زبان برخوردارند یا خیر: سطح ۷ Canadian Language Benchmark, CLB  یا سطح ۷  Niveaux de compétence linguistique canadiens, NCLC  در هر چهار مهارت (گوش دادن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن). به منظور اثبات مهارت در زبان، یک متقاضی بالقوه باید برای آزمون زبان در یکی از موسساتی که وزارت مشخص کرده، شرکت کرده و نتیجه ی آن را به همراه تقاضایش به اداره ی شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) بفرستد. نتایج آزمون زبان به مدت ۲ سال از تاریخ صدورش توسط موسسات تعیین شده، از طرف CIC پذیرفته می شود.

موسساتی که از طرف CIC برای آزمون زبان مشخص شده اند عبارتند از:

- Canadian English Language Proficiency Index Program, CELPIP
- International English Language Testing System, IELTS
- Test d'évaluation de français, TEF

این آزمون‌ها به شکل‌های مختلفی توسط این سه سازمان نمره دهی می شوند. در اینجا نمره‌های لازم برای رسیدن به سطح ۷ CLB یا  سطح ۷ NCLC را ذکر می کنیم:

انگلیسی
- برنامه ی کانادایی شاخص تسلط بر زبان انگلیسی (CELPIP)
به منظور کسب حداقل سطح مجاز در آزمون عمومی CELPIP، هر متقاضی باید حداقل نمره ی 4L را در هر یک از چهار مهارت ذکر شده دریافت کند.
نمره ی 4L در آزمون عمومی CELPIP برابر است با سطح CLB ۷ . نمره ی 4H برابر است با سطح CLB ۸ و نمره ی ۵ یا بالاتر برابر است با سطح CLB ۹ یا بالاتر.

- سیستم بین المللی تست زبان انگلیسی (IELTS)
هر فرد متقاضی FSWP باید در آزمون عمومی IELTS حداقل نمره ی ۶ را کسب کرده تا به حداقل سطح زبان یعنی CLB ۷ نائل آید.

فرانسه
- آزمون ارزشیابی زبان فرانسه (TEF)
هر فرد متقاضی FSWP برای رسیدن به سطح حداقل زبان در آزمون TEF یعنی سطح NCLC ۷ باید در مهارت خواندن، حداقل نمره ی ۲۰۶، گوش دادن ۲۴۸ و در مهارت های صحبت کردن و نوشتن، حداقل نمره ی ۳۰۹ را کسب کند.

 

 استخدام برنامه ریزی شده
کارفرماها قبلا -هنگامی که خواستار استخدام یک تبعه ی خارجی برای کار تمام وقت و دائم بودند و همچنین زمانی که تمایل داشتند تا از برنامه ی کارکنان خود مبنی بر اقامت دائم، از طریق FSWP حمایت به عمل آورند- برای ایده ی استخدام برنامه ریزی شده (AEO) از طرف منابع انسانی و توسعه ی مهارت های کانادا تقاضا دادند.
از تاریخ ۴ می ۲۰۱۳، اداره ی شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) دیگر برای حمایت از شخص متقاضیِ FSWP، ایده ی استخدام برنامه ریزی شده (AEO) را نمی پذیرد. در عوض، اکثر این استخدام ها نیاز به نظر بازار کار Labour Market Opinion خواهند داشت.

 

ارزیابی مدارک تحصیلی (ECA)
یک تغییر مهم دیگر که در تاریخ ۴ می ۲۰۱۳ به مرحله ی عمل درخواهد آمد، ارزیابی مدارک تحصیلی و آموزشی (ECA) می باشد. متقاضیان در صورتی که می خواهند یک گواهی نامه ی آموزشی خارجی ارائه کنند، می توانند قبل از ۴  می، فرآیند دریافت ECA را آغاز کنند. به هر حال، متقاضیان باید الزامات واجد شرایط بودن را –که در بالا ذکر شد- در نظر داشته باشند. برای مثال، اینکه آیا یک پیشنهاد شغلی برای استخدام دارند یا خیر، یا طی دوره ی دکترا یا برای مشاغل واجد شرایط تقاضا می دهند و اینکه سطح حداقل زبان را از طریق آزمون تعیین شده کسب کرده اند یا خیر. متقاضیانی که دارای گواهی نامه ی آموزش کانادایی هستند، نیازی به گرفتن ECA ندارند مگر اینکه به منظور غنی تر کردن رزومه ی خود، یک گواهی نامه ی آموزشی خارجی نیز ارائه دهند.

فرآیند ECA کمک می کند که مشخص شود آیا این گواهی آموزشیِ خارجی، معتبر و معادل با یک گواهی کامل کانادایی می باشد یا خیر. برای متقاضیان جدید، فرآیند ECA درک واقع بینانه ای فراهم می کند تا دریابند که مدرک تحصیلی خارجی در کانادا تا چه حد به رسمیت شناخته می شود.

همانطور که از تاریخ ۱۷ آوریل ۲۰۱۳ چهار سازمان –به منظور فراهم کردن ECA برای هدف مهاجرتی به کانادا (تحت برنامه ی FSWP)- توسط وزیر تعیین شده اند، سازمان های دیگر هم ممکن است توسط اداره ی شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) در آینده تعیین شوند. سازمان های مشخص شده عبارتند از:

 - Comparative Education Service: University of Toronto School of Continuing Studies
- International Credential Assessment Service of Canada
- World Education Services
- Medical Council of Canada

 سازمان نظام پزشکی کانادا تنها برای آن دسته از متقاضیانی که قصد دارند برای پزشک متخصص (طبقه بندی مشاغل ملی سال 2011 کد 3111) یا برای پزشک عمومی/پزشک خانواده (سال 2011 NOC کد 3112) به عنوان شغل اصلی در برنامه ی FSWP درخواست بدهند، تعیین شده است. نه NOC کد 3111 و نه کد 3112 هیچ کدام در لیست مشاغل واجد شرایط که در تاریخ 4 می ترتیب اثر داده می شوند، قرار ندارند. بنابراین این موضوع فقط افرادی را که تحت زیر گروه دانشجویان دکترا یا زیر گروه دارای پیشنهاد کاری بر اساس کد های NOC می باشند را تحت تاثیر قرار می دهد. متقاضیان باید با سازمان های تعیین شده مستقیما تماس بگیرند تا اطلاعات بیشتری درمورد مدارک مورد نیاز، زمان لازم و هزینه ها کسب کنند.

اداره ی شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) فقط آن دسته از گزارش های ECA را که پس از تاریخ تعیین شدن سازمان ها (برای فراهم کردن گزارش های ECA) منتشر شده اند را می پذیرد؛ (برای مثال در تاریخ ۱۷ می ۲۰۱۳). هر گزارش ECA به مدت ۵ سال از تاریخ صدورش توسط یکی از سازمان های مشخص شده، به منظور اهداف مهاجرتی، دارای اعتبار می باشد.

خواندن 7070 دفعه آخرین ویرایش در پنج شنبه, 12 ارديبهشت 1392 ساعت 20:13

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

شما اینجا هستید:صفحه اصلی‌ فارسی اخبار کانادا و آمریکا مهاجرت و تحصیلی‌ اطلاعاتی جهت متقاضیان برنامه ی جدید متخصصین ماهر فدرال کانادا به همراه لیست جدید مشاغل