اخبار داغ

ApplyClub

دوشنبه, 14 اسفند 1391 ساعت 22:09

اجازه ی تحصیل در کانادا و مدارک مورد نیاز برای صدور آن

نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

Study permit اجازه ی تحصیلدانشجویان بین‌المللی برای تحصیل در اکثر دوره‌های آموزشی در کانادا نیاز به اجازهٔ تحصیل یا Study permit دارند. اجازهٔ تحصیل در اولین ورود دانشجو به کانادا صادر می‌‌شود و تاریخ انقضای معینی دارد. در هنگام ورودتان به کانادا، مامور نمایندگی خدمات مرزی کانادا مدارک مسافرتی شما را برای بررسی و کنترل درخواست خواهد نمود.

مدارک مورد نیاز برای صدور اجازه ی تحصیل

مطمئن شوید که مدارک زیر را به همراه دارید:
- یک گذرنامه ی معتبر یا مدرک مسافرتی
- نامه ی معرفی ای که شما در هنگام تایید مجوز تحصیلتان از سوی دفتر ویزا دریافت کرده اید. (این نامه شامل شماره ی ارجاع مجوزتان می باشد و مامور نمایندگی خدمات مرزی کانادا به این نامه برای صدور مجوز تحصیل شما نیاز دارد.)
- (در صورت نیاز) یک ویزای اقامت موقت معتبر
- یک کپی از نامه ی پذیرش از سوی مدرسه ای که شما مجاز به تحصیل در آن هستید.
- مدرکی که نشان دهد شما پول کافی برای حمایت از خود در طول تحصیلتان در کانادا دارید.
- و نامه های ارجاع یا هرگونه مدارک دیگری که توسط دفتر ویزایی که شما درخواست داده اید، توصیه شده است.

همیشه این اقلام ، پول، چک های مسافرتی و هرگونه اوراق معتبر دیگر را با خود به همراه داشته باشید. آنها را در چمدانتان قرار ندهید در غیر این صورت ورودتان به کانادا با تاخیر مواجه خواهد شد. اگر هریک از مدارک شما گم شده باشد یا چنانچه هر یک از اطلاعات درخواست نامه ی شما یا نامه های ارجاعتان صحیح نباشد، شما اجازه ی ورود به کانادا را نخواهید داشت.
داشتن این مدارک ضمانت ورود شما نیست. همه ی اشخاص باید تصدیق کنند که تمام شرایط قانون حمایت از پناهندگان و مهاجرت و آیین نامه ها را قبل از صدور اجازه ی ورود یا ورود دوباره به کانادا برآورده خواهند کرد. اگر در لحظه ی ورود هیچ مشکلی وجود نداشته باشد، ماموراجازه ی ورود را به شما خواهد داد و مجوز تحصیل شما را صادر خواهد کرد. شما باید:
- مجوزتحصیل را کنترل کنید تا از دقیق بودن اطلاعات شخصی خود مطمئن شوید.
- تاریخ خروج را بر روی مجوز تحصیلتان کنترل کنید. شما باید تا این تاریخ کانادا را ترک کنید.

درک مدت و شرایط مجوز تحصیل شما
شرایطی که در مجوزتان فهرست شده است، به شما می گوید:
- در چه دانشگاه یا آموزشگاهی می توانید تحصیل کنید.
- اجازه ی کار در کانادا را دارید یا خیر.
- که آیا شما نیاز به گزارشی برای معاینه، یا معالجه ی پزشکی دارید.
- چنانچه سفر شما در داخل کانادا محدود است.
- و در چه زمانی باید کانادا را ترک کنید.
اگر خواستار تغییر هر یک از اصطلاحات و شرایط موجود در مجوز تحصیلتان هستید، شما باید درخواست کاملی به منظور تغییر شرایط یا افزایش مدت اقامتتان در کانادا، ارائه دهید.
چنانچه شما تحصیلات دبیرستان خود را با مجوز تحصیل معتبری تمام کرده اید و خواستار تغییر برنامه ی تحصیلی خود و یا آموزشگاهی که در آن تحصیل می کنید هستید نیازی به ارائه ی درخواست نامه ندارید.
هنگامیکه اجازه ی ورودتان به کانادا صادر شده یا در زمانیکه مجوز تحصیلتان صادر شده است، چنانچه هرگونه شرایط ماندن در کانادا را زیر پا بگذارید، وضعیت اقامت موقت و هرگونه مجوزی را که دارید از دست خواهید داد. برای مثال عدم اجرای شرایط اجازه ی تحصیل ممکن است منجر به اخراج شما از کانادا شود. در این حالت ممکن است شما به طور داوطلبانه کانادا را ترک کنید یا مشمول تصمیم گیری درباره ی پذیرش شما شوید.

خواندن 3989 دفعه آخرین ویرایش در دوشنبه, 14 اسفند 1391 ساعت 22:39

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

شما اینجا هستید:صفحه اصلی‌ فارسی مقالات پذیرش تحصیلی‌ اجازه ی تحصیل در کانادا و مدارک مورد نیاز برای صدور آن