اخبار داغ

ApplyClub

پنج شنبه, 06 تیر 1392 ساعت 00:25

تحصیل در انگلیس: سیستم آموزشی، شرایط پذیرش، بورس و کمک هزینه و ویزا

نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(46 رای‌ها)

Study in UK تحصیل در انگلیسدانشجویان خارجی همیشه حضور برجسته ای در کشور انگلستان داشته اند و تعدادشان همواره رو به افزایش بوده است. انگلستان، پس از آمریکا، دومین مقصد محبوب از نظر دانشجویان خارجی می باشد. انگلستان برای سرمایه گذاری بر روی درخواست رو به رشد آموزش زبان انگلیسی و موانع ویزای ایالت متحده، تلاش بسیار کرده است.

موقعیت های شغلی
یک دانشجوی خارجی در انگلیس عموما مجاز است که تا 20 ساعت در هفته، در طول ترم تحصیلی و بصورت تمام وقت به هنگام تمام شدن ترم تحصیلی، کار کند. دوره های بسیاری وجود دارد که به شما این اجازه را می دهد تا با ویزای دانشجویی به مدت چند سال کار کنید. درمورد این دوره ها باید از دانشگاه اطلاعات بگیرید.

طراز اول جهانی
انگلستان (UK) مشتمل بر چهار کشور است: انگلیس، اسکاتلند، ویلز و ایرلند شمالی. به خاطر وجود سطح بالایی از کیفیت تحصیلی که چند قرن سنت را بعنوان پشتوانه دارد، انگلستان مکانی مناسب است تا به شغل خود جنبه ای جهانی بدهید.
علاوه بر آکسفورد و کمبریج، انگلیس تعداد زیادی دانشگاه دیگر دارد که بین بهترین های دنیا رتبه بندی می شوند و طیف گسترده ای از دروس را ارائه می دهند.
دانشگاه ها و کالج های انگلستان برای اکثر دروس، یک دوره ی فوق لیسانس یک ساله ارائه می دهند که در نتیجه صرفه جویی قابل توجهی در پول و زمان خواهید کرد.

شهرت جهانی
درجه ها و مدارکی که از مؤسسات آموزش عالی انگلستان صادر می شوند، در همه جای دنیا بعنوان مدارکی با کیفیت بالا و سطح جهانی شناخته می شوند. در انگلستان استاندارد آموزش عالی ای توسط چند دانشگاه قدیمی و با اسامی شناخته شده، پایه گذاری شده است؛ دانشگاه هایی مانند آکسفورد و کمبریج، و این استاندارد به بسیاری از دانشگاه ها و کالج های سراسر انگلستان گسترش پیدا کرده است.

هزینه های تحصیل پایین تر
هزینه ی تحصیل برای یک دانشجوی خارجی در انگلیس می تواند در مقایسه با آمریکا و دیگر کشورها پایین تر باشد. برخی از دوره ها در آمریکا می تواند شهریه ای بیش از 25,000 دلار در سال داشته باشد. برای اکثر مؤسسات آموزش عالی انگلیس، شهریه بین 6,000 تا 7,000 پوند در سال است.
همچنین می توانید پول زیادی صرفه جویی کنید زیرا تکمیل مدرک شما در انگلستان در مقایسه با دیگر کشورها، عموما وقت کمتری می گیرد. هرچند تعداد برنامه های 4 ساله رو به فزونی ست، اکثر برنامه های تحصیلی لیسانس در انگلستان مستلزم گذراندن دوره ای 3 ساله هستند (به جای 4 سال در بسیاری کشورهای دیگر) و برنامه های فوق لیسانس نوعا بین یک سال تا دو سال زمان می برند. وقتی شما بازه ی زمانی کوتاه تری پیش رو داشته باشید، هزینه ها طبعا بسیار کمتر خواهد بود.

 

آشنایی با سیستم آموزش و پرورش

تحصیلات ابتدایی
عموما دوره های کلیدی سال 1 و 2 در مدرسه ی ابتدایی برگزار می شود و در سن 11 سالگی، دانش آموز برای تکمیل دوره های 3 و 4 به دوره ی متوسطه می رود.

تحصیلات متوسطه
از سن 11 تا 16 سالگی، دانش آموز برای دوره های کلیدیِ 3 و 4 و شروع حرکت خود به سمت کسب GCSE's (گواهی عمومی آموزش متوسطه) وارد مدارس متوسطه می شود. در سن 14 سالگی، دانش آموز وارد اولین سال از دوره ی 2 ساله ی GCSE (یا SCE برای افرادی که در اسکاتلند هستند) می شود. GCSE's مجموعه ای از امتحانات است که دانش و توانایی شما را محک می زند.
GCSE's دو سال زمان می برد و نشان دهنده ی پایان آموزش اجباری برای دانش آموزان در انگلستان است. هنگامی که افراد GCSE's خود را کامل می کنند، این انتخاب را دارند که یا به سمت تحصیلات بیشتر بروند (با چشم انداز تحصیلات عالیه) و یا مدرسه را ترک کرده و به دنبال کار باشند.

تحصیلات بیشتر
هنگامی که یک دانش آموز تحصیلات متوسطه را به پایان می برد، این گزینه را پیش رو دارد که تحصیلاتش را برای اخذ مدارکی مانند A-Levels، GNVQ's، BTEC's و غیره ادامه دهد. دانش آموزان انگلستان که برنامه ی رفتن به کالج یا دانشگاه را دارند، می بایست این مرحله ی "تحصیلات بیشتر" را تکمیل کنند.
اکثر مدارس در انگلستان برای دانش آموزان چیزی دارند به نام "فرم ششم" پس از اینکه آن ها GCSE's خود را دریافت کنند. بعنوان یک جایگزین، تعداد زیادی "کالج های فرم ششم" هستند که همان دوره ها را برای دانش آموزانی که "فرم ششم" ندارند، ارائه می دهند. در اینجا دانش آموزان معمولا در سطح A-Levels تحصیل می کنند؛ مدارک تحصیلی بالاتر قبل از اینکه افراد وارد تحصیلات عالیه و یا دوره ای با دریافت مدرک شوند، از آن ها خواسته می شود.
A-levels مانند GCSE's، یک برنامه ی دو ساله بدنبال دارد و شامل دو مؤلفه است: full A-levels و half AS-levels. بطور کلی A-levels شامل 6 ماژول و AS-level شامل 3 ماژول می شود.

نظام آموزش عالی
در انگلستان، اکثر برنامه های لیسانس 3 سال بطول می انجامند. هرچند تعداد دوره های ساندویچی (Sandwich courses) رو به افزایش است؛ دوره هایی که 4 ساله هستند و 1 سالِ آن در محل کار است (بطور معمول سال سوم). در اسکاتلند، دوره های کارشناسی 4 ساله هستند.
درمورد دوره های تحصیلات تکمیلی؛ این دوره ها معمولا کوتاه تر بوده و پس از دوره ی کارشناسی برگزار می شوند. برخی از مدارج حرفه ای مانند پزشکی، دامپزشکی، حقوق و غیره دوره های طولانی تری دارند؛ حتی تا 5 سال.

 

روند درخواست
UCAS
UCAS یک سازمان مرکزی است که درخواست های دوره های تمام وقت کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه ها و کالج های انگلستان را پردازش می کند.
برای اطلاعات بیشتر سری بزنید به: http://www.ucas.com

 

امتحانات اصلی
IELTS (سیستم آزمون بین المللی زبان انگلیسی)
آزمون آیلتس توانایی ارتباط به زبان انگلیسی را از طریق چهار مهارت "گوش دادن، خواندن، نوشتن و صحبت کردن" می سنجد و مختص افرادی است که قصد تحصیل یا کار در مناطق انگلیسی زبان را دارند.
شما می بایست برای گذراندن آزمون IELTS، قبل از زمان برگزاری آن به یک مرکز آزمون تقاضا بدهید.

 

مدارک اصلی مورد نیاز
ریز نمرات
دانش آموزانی که برای برنامه ی لیسانس یا دیگر دوره های مقطع کارشناسی درخواست می دهند، لازم است ریز نمرات دوره ی متوسطه و یک گزارش ارائه بدهند. فرم گزارش باید توسط یک مقام رسمی مدرسه مانند رئیس، مشاور یا مدیر مدرسه پر شود. این فرم می بایست شما را با تمام تجربه ی تحصیلی تان و در مقایسه با دانش آموزان دیگر در کلاستان، معرفی کند. کمیته های پذیرش مایلند بدانند که در سیستم آموزشی خودتان، عملکردتان چگونه بوده است. گزارش مدرسه باید درمورد دستاوردهایتان صحبت کند و یک پیش بینی از شانس موفقیت شما در سطح تحصیلات دانشگاهی، ارائه دهد.

از آنجایی که بین سیستم نمره گذاری خارج از کشور و سیستمی که در کشور ما استفاده می شود، تفاوت وجود دارد، از مدرسه ی خود بخواهید تا یک راهنما در مورد نمره های استانداردی که در سیستم آموزش شما و در مدرسه تان اخذ شده، ضمیمه کند. اگر مدرسه ی شما دانش آموزان را بر اساس سطح دستاوردهای تحصیلی شان رتبه بندی نیز می کند، اطمینان حاصل کنید که این رتبه بندی همراه با دیگر جزئیات گنجانده شده است.
اگر مدارک شما به زبانی غیر از انگلیسی است، ترجمه ی رسمی هم نیاز می باشد.

انگیزه نامه
انگیزه نامه یکی از مهم ترین بخش های فرم درخواست است که متقاضی را به کمیته ی پذیرش معرفی می کند. این متن همچنین خلاصه ای از مسیر شغلی کنونی متقاضی، علایق حرفه ای و اهداف وی در آینده ارائه می دهد.

توصیه نامه
یکی از مهم ترین قسمت های درخواست، توصیه نامه است. توصیه نامه متنی است که توسط ترجیحا فردی که شما را به خوبی می شناسد نوشته و امضا شده است. این فرد می تواند استاد راهنما و یا استادی که درسی مرتبط با رشته ی درخواستی تان، به شما تدریس کرده است، باشد.
این نامه باید لیستی از نقاط مثبت و منفی، مهارت های مفید (برای مثال کامپیوتر، آمار یا مهارت های فردی)، تجارب مرتبط (فوق برنامه، تجربه کاری، گروه ها، کار داوطلبی) دانشجو فراهم کند و اطلاعاتی در مورد فرد ارائه دهد که به مدد آن خواننده بتواند تصویری واقعی از شخص کاندید در ذهن آورد. یک توصیه نامه ی خوب همچنین حاوی اطلاعاتی راجع به پیشرفت ها و موفقیت های دانشجو در طول زمان نیز می باشد. به همین دلیل، لازم است برای نوشتن نامه تان، استادی را بیابید که شما را به خوبی بشناسد.

 

مخارج و هزینه ها
تحصیلات کارشناسی
صرف نظر از اینکه کجا را برای تحصیل انتخاب کنید، ارزش زیادی در مقابل پولتان از تحصیلات دوره ی کارشناسی در انگلستان دریافت می کنید. هزینه ی دوره ها بطور قابل ملاحظه ای بسته به مؤسسات مختلف، متغیر است اما در اینجا ایده ای تقریبی درمورد هزینه ی سالانه ی دوره ها در رشته های مختلف، به شما داده می شود.
دوره های پایه: 4,000 تا 12,000 پوند
دوره های هنر: 7,000 تا 9,000 پوند
دوره های علوم: 7,500 تا 12,000 پوند
دوره های بالینی: 10,000 تا 21,000 پوند

تحصیلات تکمیلی
دوره های هنر و علوم انسانی: 7,000 تا 9,000 پوند
دوره های علوم: 7,500 تا 12,000 پوند
دوره های بالینی: 10,000 تا 21,000 پوند
BMA (کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی): 4,000 تا 30,000 پوند
A-levels و AS-levels: 4,000 تا 8,000 پوند
BTECs و دیگر دوره های فنی و حرفه ای: 4,000 تا 6,000 پوند
HNDs/HNC: 5,000 تا 10,000 پوند
مدارج پایه: 7,000 تا 12,000 پوند
مدارج پایه ی بین المللی: 4,000 تا 12,000 پوند

مخارج زندگی
در صورتی که از قبل برای مخارج زندگی برنامه ریزی نکرده باشید، زندگی در انگلستان می تواند بسیار گران تمام شود. در اینجا ایده ای معقول درمورد هزینه های مختلف که در ماه بر شما تحمیل می شود ارائه می شود که البته می تواند به طرز قابل ملاحظه ای و بسته به سبک زندگی تان، افزایش پیدا کند.
- خوابگاه: 200 تا 350 پوند در ماه؛
- مسکن اشتراکی با 6-5 نفر: 120 تا 150 پوند در ماه
- خوراک: 100 تا 120 پوند در ماه برای خرید مواد غذایی
- اینترنت و تلفن: هزینه ی پایه 50 پوند در ماه؛
- قبوض در آپارتمان های اشتراکی: می بایست پول آب، سیستم گرمایشی و برق را جزء بودجه ی خود حساب کنید که این می تواند هر مقداری از 50 پوند به بالا در ماه برای تمامی قبوض باشد؛ بسته به اینکه چه زمانی از سال است.
- جابجایی: 40 پوند در ماه یا بیشتر؛ بسته به موقعیت تان
- لوازم التحریر: کتاب، فتوکپی، کاغذ، پرینت و... : 30 پوند در ماه

 

بورس وکمک های مالی
بورس های تحصیلی
برای بورس های تحصیلی می بایست از حداقل 1 سال قبل از شروع دوره آماده ی اپلای شوید و از آنجایی که ددلاین ها متفاوت است، باید قبل از درخواست دادن چک کنید که زمان ددلاین چه موقع است. اکثر کمک هزینه ها کل مخارج دوره را پوشش نمی دهند، بنابراین برای پرداخت هزینه های تحصیلتان باید منابع مالی دیگری نیز در دسترس داشته باشید.
برای اطلاعات بیشتر سری بزنید به: http://www.britishcouncil.org و http://educationuk.org

 

اطلاعاتی راجع به ویزا
آژانس مرزی انگلستان (UKBA)
اگر نیاز دارید که برای یک ویزای دانشجویی جدید درخواست بدهید یا ویزای دانشجویی خود را تمدید کنید، باید تحت شرایط جدید آژانس مرزی انگلستان مبتنی بر قانون مهاجرت سیستم درجه 4 دانشجو (عمومی) درخواست بدهید.
در صورت اعطای ویزا، آئین نامه های جدید به دانشجویان خارجی این اجازه را می دهد که در طول ترم یک کار نیمه وقت داشته باشند و تا 20 ساعت در هفته کار کنند و همچنین در طول تعطیلات کار تمام وقت داشته باشند، به علاوه ی دوره های کارآموزی مرتبط.
این تغییراتی که در سیستم درخواست ویزا حاصل شده است، به دانشجویان این اجازه را می دهد که قبل از اینکه حتی درخواست بدهند، چک کنند که آیا برای ویزا واجد شرایط هستند یا نه؛ که این کار باعث شده است تا کل سیستم سرراست تر شود.
تمام مدارس مستقلِ با شهریه، کالج ها و دانشگاه ها که می خواهند دانشجویان خارجی را برای تحصیل بپذیرند، نیاز به مجوز دارند. این امر به دولت انگلستان کمک می کند تا کالج های ساختگی را شناسایی کند؛ در نتیجه دانشجویان خارجی می توانند مطمئن شوند که مدرسه، کالج یا دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارند، یک مؤسسه ی تأیید شده می باشد. تا بحال بیشتر از هزار مؤسسه در انگلستان برای سرویس دادن به دانشجویان خارجی ثبت نام کرده اند.
برای اطلاعات بیشتر سری بزنید به: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk

نامه ی ویزا
بر اساس قوانین جدید سیستم مهاجرت، نیاز است که یک نامه ی ویزا صادره از دانشگاه ( که بعنوان حمایت گر رسمی فعالیت می کند) داشته باشید که حاوی اطلاعات مشخصی باشد. دانشجویان می بایست ثابت کنند در دوره ای پذیرفته شده اند که توسط یک مؤسسه ی آموزشی تحت لیسانس آژانس مرزی انگلستان ارائه می شود و همچنین ثابت کنند که از توانایی مالی لازم برخوردار هستند و اطلاعات بیومتریک خود را در مرکز درخواست ویزای محلی عرضه کنند.

خواندن 72357 دفعه آخرین ویرایش در پنج شنبه, 06 تیر 1392 ساعت 00:56

4 نظرها

  • پیوند نظر محمد سه شنبه, 30 مهر 1392 ساعت 00:24 ارسال شده توسط محمد

    سلام، لطفا با ایمیل سایت تماس بگیرید.

  • پیوند نظر محمد سه شنبه, 30 مهر 1392 ساعت 00:23 ارسال شده توسط محمد

    سلام، مسلما هر چه با معدل بالاتری فارغ التحصیل بشوید از شانس بیشتری برای دریافت کمک هزینه برخوردار خواهید شد. در ضمن فاکتور‌های دیگری هم در دریافت بورس و کمک هزینه تأثیر دارند، لطفا به مقالات دیگر سایت مراجعه نمایید.

  • پیوند نظر مهران دوشنبه, 29 مهر 1392 ساعت 08:10 ارسال شده توسط مهران

    در مورد بورسیه با من تماس بگیرید

  • پیوند نظر مهدی چهارشنبه, 17 مهر 1392 ساعت 12:48 ارسال شده توسط مهدی

    سلام......
    برای بورسیه ی تحصیلی بایستی در دانشگاه به چه معدلی قبول بشیم؟

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

شما اینجا هستید:صفحه اصلی‌ فارسی مقالات پذیرش تحصیلی‌ تحصیل در انگلیس: سیستم آموزشی، شرایط پذیرش، بورس و کمک هزینه و ویزا